Glemt detaljer?

HVAD LOVEN SIGER

Webshop

Basecamp North
Vindebæk Kobbelvej 5
4792 Askeby
Telefon: 26714006
Email: info@basecamp-north.com

Salg og forsendelse i DK: Gratis fragt ved køb for over DKK 1.000
Ved køb for under DKK 1.000 opkræves der DKK 39 i fragt.
For nogle produkter produkter, beregnes fragt separat.
Til leveringsadresser i udlandet (indenfor EU) betales fragt og dansk moms.

Efter gennemført bestilling / betalning, modtager du en ordrebekræftelse.
Det er en god ide at gemme denne ordrebekræftelse - skulle der opstå et problem med vores databehandling.

Udvalg og Lager

Basecamp North sælger specielt udvalgte produkter. Fra nogle leverandører tilbyder vi et komplet sortiment, mens vi fra andre måske kun har udvalgt et enkelt produkt. Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du leder efter et produkt, og ikke kan finde de i vores webshop. Vi opdaterer månedlig vores produktsortiment.

Nogle produkter har vi på vores lager, men i de fleste tilfælde, bestiller vi fra producentens nærlager. Det betyder at nogle produkter leveres indenfor et par dage, andre typisk i løbet af 5-7 dage. Hvis der er længre leveringstid på et produkt, tager vi kontakt med dig.

Rabatter

Hvis din bestilling er på mere end 5.000 kr., giver vi en kvantumsrabat på 10% af hele købet. Undtaget herfra er udsalgs- og tilbudsvarer.

Grupperabat

En gruppe, der køber ind sammen, kan også opnå kvantumsrabat. Tag kontakt med os, hvis du er interesseret i
et gruppetilbud.

Fortrydelsesret

Hvis de modtagne varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Du skal blot meddele os senest 14 dage efter modtagelsen, at du returnerer varen i væsentligt samme stand og mængde som modtaget. I meddelelsen om fortrydelse skal følgende oplysninger indgå:

  • Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
  • Ordrenummer og bestillingsdato
  • Dit navn og adresse

Efter du har sendt ovenstående meddelelse om fortrydelse til os, skal du returnere varen til os hurtigst muligt eller senest inden 14 dage er gået. Vedlæg venligst faktura og en beskrivelse af hvorfor varen returneres. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger og risiko fra dit hjem til Basecamp North. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

Basecamp North
Vindebæk Kobbelvej 5
4792 Askeby

Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.

Inden for fortrydelsesretten på 14 dage hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er Basecamp North, der vurderer varens forringede værdi. Hvis du ønsker at returnere en vare med forringet værdi skal du derfor kontakt os, inden du sender varen. Derefter vurderer vi varens forringede værdi. Du skal derfor være opmærksom på, at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis du har taget varen i brug og derefeter gør brug af din fortrydelsesret.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen- afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen ved varen. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returneringen af varen.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, beder vi dig fremsende varen, kopi af faktura samt en beskrivelse af fejlen til:

Basecamp North A/S
Vindebæk Kobbelvej 5
4792 Askeby

Fejlen udbedrer vi selv, sender den til en lokal fagmand eller til importøren/producenten. Vi kontakter dig, når der er nyt i din reklamationssag.

Levering

Vi leverer via Post Danmark og GLS Pakkepost.
Leveringstid er typisk 3-5 hverdage, og vi adviserer dig omkring din leveranse, via e-post.
I tilfælde af en leverance-svigt fra en producent, eller hvis en bestilling resulterer i en restordre, tager vi kontakt med dig.

Personfølsomme oplysninger og registrering af data, når du handler

Når du handler i vores webshop skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Alle informationer, som du overdrager til Basecamp North, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Basecamp North er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer.

Basecamp North opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, inden de slettes.

www.basecamp-north.com anvender cookies.

Forbrugerklagenævnet

Har du brug for at klage over enten en vare eller over Basecamp North, hører vi rigtigt gerne fra dig på mail eller telefon.

Har du brug for at indgive en klage til Forbrugerklagenævnet kan denne indgives på forbrug.dk eller til:
Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

TOP